Canon EOS R5

Uusi EOS R5, Canon ampuu nyt kovilla!

Canon on ilmoittanut virallisesti julkistavansa keväällä 2020 uuden ammattitasoisen täyden kennokoon peilittömän kameran. Täydennämme lisätiedot kenttään uusia ominaisuuksia sitä mukaan kun niitä julkistetaan.

Kiinnostuitko? 

Varaa omasi ensimmäisten joukossa myynti@jastekniikka.fi  tai soita 010 2923090

Tiedot

Lisätiedot

Tuoteryhmä Järjestelmäkamerat
Malli EOSR5

Tiedot

Tällä huikealla uutuudella voit kuvata uskomattomia 8K -videoita sisäisellä tallennuksella 8K/30p kuvanlaadulla Dual Pixel automaattitarkennuksella. Still kuvia voit ottaa kuvia 20 kuvaa sekunnissa elektronisella sulkimella ja 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella.

Kaksi muistikorttipaikkaa: CFexpress ja UHS-II SD.

Ensimmäistä kertaa Canon EOS kamerassa on nyt myös sisäinen kuvanvakautus (IBIS) ja se toimii myös yhdessä Canonin RF ja EF objektiivien IS kuvanvakaimien kanssa.

Uutena ominaisuutena edistynyt eläinten tarkennuksen seuranta tunnistaa koirat, kissat ja linnut niiden kehon, kasvojen tai silmien perusteella. Luonnollisesti myös ihmisten kasvojen seuranta, silmääntarkennus ja seuranta toimivat kuten uudessa Canon EOS-1D X Mark III kamerassa. 

Muistathan, että teemme myös vaihtokauppaa. Y-tunnuksen omaaville löytyy leasingvaihtoehtoja, yksityisille osamaksurahoituksia. Kysy lisää!