Hyvitystä valituista Nikkor-objektiiveista Näytä suurempana

Jopa € 325,- hyvitystä valituista Nikkor-objektiiveista!

Nikon Summer Cashback, saat RAHAA TAKAISIN. Scrollaa alaspäin, tutustu ja hyödynnä!Tiedot

Tiedot

Hyvitystä valituista NIKKOR-objektiiveista.

Valitse omasi 12 NIKKOR-objektiivista - erilaisista telezoom-, makro- ja normaalizoomobjektiiveista, niin saat ostoksestasi 30-325,- € takaisin MasterCard-prepaidkortilla! Sinulle lähetetään esimaksettu MasterCard-kortti, kun olet rekisteröinyt ostoksesi. Voit saada hyvityksen yhdestä, kahdesta tai kolmesta erilaisesta objektiivista.

AF-S_NIKKOR_70-300mm_f4.5-5.6G_IF_ED_VR.cbcircle_3_fi_FI.png

AF-S NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR

Kuvaa luontoa, konsertteja tai urheilutapahtumia tällä kätevällä telezoomobjektiivilla. Objektiivissa on 4,3-kertainen zoom ja tehokas tärinänvaimennus, jonka ansiosta voit kuvata käsivaralta tavallista pitemmillä valotusajoilla. Näin voi luoda vaikuttavaa liike-epäterävyyttä kuviin.

AF-S_NIKKOR_80-400mm_f4.5-5.6G_ED_VR.pngcbcircle_6_fi_FI.png

AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR

Haluatko kuvata urheilua, lintuja tai maisemia? Ota mukaan tämä käytännöllinen objektiivi, jossa on 5-kertainen zoom ja erittäin laaja polttovälialue. Tärinänvaimennuksen ansiosta voit käyttää tavallista pitempiä suljinaikoja ja ottaa teräviä kuvia heikossa valaistuksessa, jopa käsivaralta.

AF-S_DX_NIKKOR_18-300mm_f3.5-6.3G_ED_VR.cbcircle_3_fi_FI.png

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR

Kuvaa lomatunnelmia, urheilutapahtumia tai luontoa kaikista kuvakulmista. Tässä tehokkaassa 16,7-kertaisella zoomilla varustetussa DX-objektiivissa on kattava polttovälialue, joten voit ottaa niin laajakulma- kuin telekuvia. Tärinänvaimennus takaa terävät kuvat ilman jalustan käyttöä myös superteleasetuksella.

AF-P_DX_NIKKOR_70-300mm_f4.5-6.3G_ED_VR.cbcircle_4_fi_FI.png

AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

Mene lähelle ja ikuista taivaalla lentävät linnut, lasten leikit tai ratkaiseva potku jalkapallo-ottelussa tällä kevyellä DX-koon superteleobjektiivilla, jossa on 4,3-kertainen zoom. Uusi askelmoottori takaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Sujuvan ja lähes äänettömän tarkennuksen ansiosta objektiivi sopii hyvin myös videokuvaukseen.

AF-S_NIKKOR_28-300mm_f3.5-5.6G_ED_VR.pngcbcircle_3_fi_FI.png

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Kätevä zoomobjektiivi pienessä koossa - erittäin sopiva matkakumppaniksi. Tässä monipuolisessa objektiivissa on laaja polttovälialue, joka ulottuu laajakulmasta teleen sekä 10,7-kertainen zoom. Tärinänvaimennus estää kuvia tärähtämästä niin, että voit käyttää tavallista pitempiä suljinaikoja.

AF-S_NIKKOR_24-120mm_f4G_ED_VR.pngcbcircle_5_fi_FI.png

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR

Hintansa arvoinen, kompakti ja monipuolinen yleisobjektiivi, jossa on 5-kertainen zoom. Sitä voidaan käyttää useimmissa tilanteissa. Kuvanlaatu on mahtava aukosta ja polttovälistä riippumatta, ja tärinänvaimennuksen ansiosta voit ottaa teräviä kuvia myös heikossa valaistuksessa. Sopii myös videokuvaukseen yleisobjektiiviksi.

AF-S_DX_NIKKOR_18-300mm_f3.5-5.6G_ED_VR.cbcircle_4_fi_FI.png

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR

Ota mukaan matkoille, urheilutapahtumiin, konsertteihin tai luontoretkille. Tämä tehokas DX-koon zoomobjektivi ulottuu laajakulmasta superteleen, ja sitä voidaan käyttää monissa kuvaustilanteissa. Siinä on laaja polttovälialue ja 16,7-kertainen zoom. Kehittyneen tärinänvaimennuksen ansiosta voit kuvata käsivaralta myös supertelekuvia.

AF-S_DX_18-200mm_f3.5-5.6G_ED_VR_II.pngcbcircle_3_fi_FI.png

AF-S DX 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II

Kuvaa kauniita maisemia tai ota lähikuvia etäisistä kohteista. Tämä suosittu 11,1-kertaisella zoomilla varustettu DX-koon yleisobjektiivi on mainio matkavaruste, sillä se on kompakti ja sopii moniin tarkoituksiin. Zoomobjektiivissa on kehittynyt tärinänvaimennus sekä nopea ja hiljainen automaattitarkennus.

 

AF-S_MICRO_NIKKOR_105MM_F2.8G_IF_ED_VR.pcbcircle_3_fi_FI.png

AF-S MICRO NIKKOR 105mm f/2.8G IF ED VR

Kuvaa leppäkerttua, kimalaista tai tuotettasi käsivaralta. Tässä makro-objektiivissa on tärinänvaimennus, jonka avulla voit ottaa teräviä makrokuvia ilman jalustaa. Pitkän polttovälin ansiosta voit olla hieman etäämmällä kohteesta ja ottaa silti uskomattoman yksityiskohtaisia lähikuvia. Näin et säikytä hyönteisiä tai muita pieniä otuksia pois.


AF-S_MICRO_NIKKOR_60MM_F2.8G_ED.pngcbcircle_2_fi_FI.png

AF-S MICRO NIKKOR 60mm f/2.8G ED

Ota tuotteista tai kukista kauniita lähikuvia, joissa on hieno taustasumennus. Tämä on monipuolinen makro-objektiivi, jolla saa yksityiskohtaisen tarkkoja kuvia erilaisissa olosuhteissa. Lisäksi se on hyvin kompakti ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan matkalle.

AF-S_DX_MICRO_NIKKOR_40MM_F2.8G_ED.pngcbcircle_1_fi_FI.png

AF-S DX MICRO NIKKOR 40mm f/2.8G ED

Voit mennä erittäin lähelle kohdetta ja tarkentaa kukan terälehtien hienoihin yksityiskohtiin tai kankaan pintarakenteeseen niin, että tausta jää pehmeän sumeaksi. Tämä makro-objektiivi on niin monipuolinen, että voit siirtyä makrokuvista heti ruoka- tai muotokuviin. Kaikki kohteet tallentuvat tarkkoine yksityiskohtineen.


AF-S_DX_MICRO_NIKKOR_85mm_f3.5G_ED_VR.pncbcircle_1_fi_FI.png

AF-S DX MICRO NIKKOR 85mm f/3.5G ED VR

Mene lähelle ja näe maailma uusin silmin. Saat lähikuvia hienoista rakenteista ja yksityiskohdista tällä kevyellä ja kompaktilla DX-koon makro-objektiivilla, jossa on tehokas automaattitarkennus. Tärinänvaimennuksen ansiosta et tarvitse jalustaa. Voit käyttää objektiivia myös muoto- ja luontokuvaukseen.

Nikon–kampanjan ehdot 2017


 1. Tämä tarjous koskee ainoastaan tämän kampanjan yhteydessä mainittuja tuotteita.
 2. Tarjous on voimassa 15.5.2017–22.8.2017 tehdyissä ostoissa. Hakemusten viimeinen vastaanottopäivä on 15.9.2017. 
 3. Kampanja koskee ainoastaan sellaisia tuotteita, joiden toimittaja ja jakelija on NIKON UK LTD. FILIAL I FINLAND (jäljempänä Nikon) ja toimitusmaa Suomi. Internetsivuillamme on luettelo valtuutetuista Nikon-jälleenmyyjistä. Tarkista asia ennen ostoa myös myyjäliikkeestä.
 4. NIKON UK LTD. FILIAL I FINLAND ei voi hyväksyä sellaisia hakemuksia, jotka liittyvät ebaystä, Amazonista tai muilta epävirallisilta internetjälleenmyyjiltä ostettuihin tuotteisiin (riippumatta siitä, onko tuotteet listattu uusina tai käytettyinä).
 5. Tämä tarjous ei koske käytettyjä, demo-, kunnostettuja tai väärennettyjä tuotteita (eikä esimerkiksi EU:n/EFTAn ulkopuolella rinnakkaiskaupassa myytäviä tuotteita).
 6. Tarjoustuotteiden määrä on rajoitettu, ja tarjous on voimassa korkeintaan niin kauan kuin varastoa riittää. Nikon ei vastaa siitä, että jälleenmyyjät eivät välttämättä ole tilanneet tarjoustuotteita riittävästi kampanja-aikaiseen kysyntään nähden.
 7. Jos haluat kampanjahyvityksen, noudata sivulla campaign.nikon.fi olevia ohjeita. Tarvitset hakemuksessa seuraavia tietoja: 
  1. Todisteen tuotteen ostamisesta eli lukukelpoisen kopion jälleenmyyjän kuitista tai laskusta (ja maksukuitista), jossa selvästi näkyy jälleenmyyjän nimi, tuotteen nimi JA ostopäivä. Verkkokaupan tilausvahvistus EI kelpaa.
  2. Kyseinen asiakirja on toimitettava digitaalisessa muodossa kampanjan osoitteessa campaign.nikon.fi sijaitsevan verkkosivun kautta. Huomaa, että puutteellisesti täytetyt hakemukset hylätään 15.9.2017 jälkeen. Palautussummaa haetaan suoraan NIKON UK LTD. FILIAL I FINLAND:lta eikä missään tilanteessa jälleenmyyjältä.
 8. Kampanjaedun voi hyödyntää ainoastaan alkuperäinen ostaja. Tarjous rajoittuu 3 erilaiseen objektiiviin ja yhteen kameraan henkilöä kohti, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. 
 9. Cashback-tarjouksen hyödyntäminen edellyttää, että ostettujen tuotteiden omistussuhde on jatkuva. NIKON UK LTD. FILIAL I FINLAND pidättää oikeuden peruuttaa maksun, mikäli tuote palautetaan tai myydään edelleen.
 10. Tämä kampanja on avoinna Suomessa asuville vähintään 18-vuotiaille. Nikoniin kuuluvat yritykset, Nikonin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, Nikonin edustajat tai muut ammatillisesti tähän toimintaan liittyvät eivät saa osallistua kampanjaan.
 11. Palautus toimitetaan Mastercard-prepaidkortilla. Nikon pyrkii myöntämään prepaidkorttisi 45 päivän kuluessa ehdot täyttävän hakemuksen toimittamisesta.
 12. Yleisimpiin kysymyksiin on esitetty vastaukset Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla osoitteessa campaign.nikon.fi. Ilmoita kortin katoamisesta tai varkaudesta numeroon: +44 203 327 1991. Muut mahdolliset kysymykset osoitetaan Nikonin asiakaspalvelulle, jonka numero on 0207 589570.
 13. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden tarkistaa hakemukset ja muun muassa nimi- ja osoitetiedot. Nikon pidättää oikeuden hakemuksen hylkäämiseen, mikäli se epäilee vilpillistä toimintaa. Ehtoja noudattamattomiin hakemuksiin liittyvät sekä kampanjaa tavalla tai toisella väärin käyttävien osallistujien vaatimukset hylätään. Nikonin kampanjaa koskevat päätökset ovat lopullisia.
 14. Kampanjan järjestäjä voi antaa tietojasi kolmannelle osapuolelle ainoastaan tämän tarjouksen käsittelyyn ja täyttämiseen liittyvässä tarkoituksessa.
 15. Mikäli ilmenee sellaiset olosuhteet, joihin kampanjan järjestäjä ei voi kohtuullisesti katsoen vaikuttaa ja joiden vuoksi kampanjaa ei voida toteuttaa, järjestäjä pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kampanja tai muuttaa sen ehtoja.

Kampanjan järjestäjä: NIKON UK LTD. FILIAL I FINLAND, Procope & Homborg Ltd. Attorneys at Law, PO Box 1077, 00101 Helsinki, Finland

SAAT RAHAT TAKAISIN PREPAID MASTERCARD®-KORTILLA.

Lue lisää siitä, miten se toimii ja mitkä ehdot ja säännöt kampanjaan liittyvät.

LUE LISÄÄ

REKISTERÖI NYT.

Rekisteröi ostoksesi viimeistään 15.9.2017 voidaksesi hyödyntää tarjouksen.

REKISTERÖI NYT

OTA YHTEYTTÄ.

Kadonnut Mastercard-kortti
+44 203 327 1991

Rekisteröintiin liittyvissä kysymyksissä
nikon@claim-lookup.com

Kaikissa muissa kampanjaan liittyvissä kysymyksissä
0207 589 570