Saramonic UwMic9 microphone (TX9 +TX9 +RX9)

Saramonic UwMic9 RX9+TX9+TX9 UHF Langaton Solmukemikrofonijärjestelmä tarjoaa häiriöttömän audioratkaisun kompaktissa, kannettavassa ja edullisessa paketissa.

More details

Delivery time 1-2 weeks.

439,00 €


Ask about product
Saramonic UwMic9 microphone (TX9 +TX9 +RX9)

Saramonic UwMic9 microphone (TX9 +TX9 +RX9)

 

Data sheet

Category Video / Cinema
Model Saramonic UwMic9

More info

UwMic9 RX9 - Vastaanotin (1 kpl)

Saramonic UwMic9 RX9 on kameraan kiinnitettävä integroitu langaton vastaanotin. Sillä on laaja RF-taajuusalue, helppolukuinen LCD-näyttö ja infrapunasynkronisaatiotoiminto vastaanottimen ja lähettimien asetusten yhdistämiseksi.

Auto-scan-toiminnolla varustettuna RX9 voi hakea vapaan lähetystaajuuden automaattisesti. Kuulokeliitäntä mahdollistaa reaaliaikaisen lähetyksen tarkkailun vastaanottimella, joka on erityisen hyödyllinen silloin kun kamerasta puuttuu audiotarkkailuliitäntä.


UwMic9 TX9 - Lähetin (2 kpl)

Saramonic UwMic9 TX9 on kompakti langaton bodypack-lähetin joka käyttää kristalliohjattua PLL-syntetisojiaa. Sen ominaisuuksiin kuuluvat mykistystoiminto sekä BMP-tyypinen mikrofoniliitäntä. RF-lähetin voidaan asettaa tarvittavan lähetystehon mukaan kolmeen asentoon, matala, keski, ja korkeatehoiseen lähetykseen. Näin varmistetaan hyvä kuuluvuus myös pidemmillä etäisyyksillä tai huonoissa lähetysolosuhteissa.




Ominaisuudet

  • Luotettavaa, studiotason äänenlaatua

  • Kaksi lähetintä voi toimia samanaikaisesti

  • Taajuusalue 514 MHz – 596 MHz

  • 96 valittavaa kanavaa kahdessa ryhmässä

  • Kuulokeliitäntä reaaliaikaiseen äänen tarkkailuun

  • Audioulostulo RX9-vastaanottimelta äänenvoimakkuuden säädöllä voidaan ohjata kameraan, videokameraan, mikseriin, vahvistimeen, älypuhelimeen tai GoPro-actionkameraan erillisillä kaapeleilla

  • Helppolukuiset LCD-näytöt

  • Käyttöetäisyys yli 100m avoimella ja jopa 60m esteisessä tilassa

  • Saatavilla myös lähettimet kiinteällä mikrofonilla (HU9) tai XLR-mikrofoniliitännällä (TX-XLR9) erilaisiin käyttötarkoituksiin



    Pakkaus sisältää kameraan asentuvan langattoman vastaanottimen, kaksi langatonta bodypack-lähetintä ja kaksi vaateklipsillä kiinnitettävää solmukemikrofonia.

     

Accessories