Nikon Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3 objective

JMA712DA

Pieni ja monipuolinen vakiozoomobjektiivi, joka on yhteensopiva Nikonin Z-sarjaan. Hiljainen automaattitarkennus sopii valokuvauksen lisäksi videoon.

Nikkor Z 24-50 on tällä hetkellä markkinoiden lyhyin ja kevein peilittömiin kameroihin tarkoitettu täyden kennokoon zoomobjektiivi!

More details

Delivery time 1-2 weeks

499,00 €

Data sheet

Category Mirrorless Camera
Model Nikkor Z 24-50mm f/4-6.3
Tuotekoodi JMA712DA

More info


Lue lisää Nikon Instant Saving -kampanjasta ja säästä jopa 400 euroa!Ole rohkea. Vapauta luovuutesi. NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3.

Erittäin kompakti täyden kennokoon zoom: monipuolinen polttovälialue 24–50 mm eli laajakulmasta normaaliin polttoväliin; mahdollisuus käyttää 52 mm:n suotimia. Sisäänvedettävä rakenne: objektiivia pidennetään tai vedetään sisään yksinkertaisesti kiertämällä zoomausrengasta. Nikonin Z-järjestelmän kuvanlaatu: kuvat ovat upean tarkkoja ja niiden valaistus on tasainen koko kuva-alalla. Täyteläiset värit: ED-lasi ja asfääriset linssielementit minimoivat vääristymän koko zoomausalueella. Muuttumaton lyhin tarkennusetäisyys: vain 0,35 m koko zoomausalueella. Erinomainen valinta videokuvaukseen: tarkennus on hiljainen, ja kuvakulman hyvin vähäinen muuttuminen tarkennuksessa saa lopputulokset näyttämään ammattimaisilta. Mukautettava ohjausrengas: renkaan avulla voi hallita aukkoa, korjata valotusta tai säätää ISO-arvoa.

Accessories