Canon 10x30 IS II vakainkiikarit View larger

Canon 10x30 IS II vakainkiikarit

9525B005

Kompaktikokoinen, optisella kuvanvakaajalla varustettu 10-kertaisesti suurentava kiikari. Erinomainen valinta lintujen tarkkailemiseen, urheilukatsomoon ja mukaan matkalle.

More details

Delivery time 2-3 days.

599,00 €

Data sheet

Category Binoculars / Telescopes
Model 10x30 IS II
Tuotekoodi 9525B005

More info

Näet kaukana olevat kohteet 10 kertaa lähempänä missä oletkin


Pienikokoinen, kevyt ja kätevä kiikari tuo kaukana näkyvät kohteet 10 kertaa lähemmäs, jolloin ne erottuvat erittäin selkeästi. Helposti mukana kulkeva kiikari on erinomainen valinta mukaan matkalle, lintujen tarkkailuun ja urheilukatsomoon. 


Laadukas Canonin optiikka takaa erittäin tarkan kuvan


Canonin laadukas optiikka vähentää vääristymiä ja tuottaa erittäin tarkan kuvan. Canonin maineikkaista EF-objektiiveista tuttu optinen Super Spectra -pinnoite vähentää häiritseviä sisäisiä heijastuksia ja haamukuvia. Sen ansiosta värit toistuvat tarkasti, ja kiikarin kuva on kirkas ja kontrastiltaan erinomainen. 


Erittäin vakaa kuva tehokkaan optisen kuvanvakaimen ansiosta


Tehokas optinen kuvanvakain vähentää nopeasti ja tarkasti monentyyppistä tärähtelyä ja liikettä. Se korjaa jopa panoroinnin aiheuttamaa tärinää, kun seuraat kohdetta tai katselet sitä esimerkiksi liikkuvasta ajoneuvosta. Erittäin pienen virrankulutuksen ansiosta kiikaria voi käyttää jatkuvasti jopa 9 tuntia samoilla paristoilla*. 


Kaunis kuva näkökentän reunoille asti


Tasonkorjainoptiikka ja Porro II -prisma takaavat kauniin tasaisen ja vääristymättömän kuvan aina näkökentän reunoille asti. Suuri 14,5 mm:n silmäetäisyys mahdollistaa koko kuva-alan tarkastelun vaivatta myös silmälaseja käytettäessä.


Helppokäyttöinen, lujatekoinen ja miellyttävä käyttää


Kiikarista saa hyvän otteen, jolloin se pysyy vakaana, ja suurten kumisten silmäsuojusten ansiosta kiikarin käyttö on miellyttävää. Kätevästi sijoitettua kuvanvakainta ja tarkennusrengasta on helppo käyttää sormiliikkeillä kummalla kädellä tahansa. Kiikarin heijastamaton ulkopinta ja kiiltämätön etuosa eivät säikytä lintuja ja muita eläimiä.

*Testattu Canonin standardien mukaisesti. Lisätietoja on teknisissä tiedoissa.

Accessories